Shrink Sleeves

Optimum Group Wellen is uw ideale partner voor flexibele maatwerkverpakkingen. We doen wat we zeggen! Meer dan 20 jaar ervaring stelt ons in staat om snellere, efficiëntere en eenvoudigweg betere label- en sleeve-oplossingen te realiseren.

Optimum Group Wellen: Uw Shrink Sleeves expert

Optimum Group Wellen is uw ideale partner voor flexibele maatwerkverpakkingen. We doen wat we zeggen! Meer dan 20 jaar ervaring stelt ons in staat om snellere, efficiëntere en eenvoudigweg betere label- en sleeve-oplossingen te realiseren.

Onze roto-offset bedrukking in combinatie met Flexo tot 10 kleuren bedrukking, zorgt voor briljante kwaliteitssleeves die resulteren in de hoogste pakkans wanneer de consument voor de schappen staat. Onze technologie stelt ons in staat om te variëren van kleine- tot middelgrote oplages, met veelbelovende korte levertijden. Verschillende materialen zijn beschikbaar: PET, OPS, ook voor uitzonderlijk gevormde flessen met de mogelijkheid tot de toepassing van speciale inkten en matte vernis.

Uw Shrink Sleeve producent

  • 360° decoratie
  • Tamper evidence (sluitzegel)
  • Ideaal voor storytelling
  • Heldere, luxueze en stralende kleuren maken uw product
  • Bedrukking tot 10 kleuren
  • Van idee tot verpakking
  • Beschikbaar op rol en los
  • Geschikt voor o.a. flessen, blikken en bakjes

Shrink Sleeves zijn er in vele vormen en materialen. Wij produceren ze voor om uw fles, blik, bakje en vele andere verpakkingen. Optimum Group Wellen is de ideale partner voor uw maatwerkverpakkingen! Wij beschikken over een modern machinepark bestaande uit UV-Flexo- en digitale drukpersen. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn en zeer kleine tot middelgrote oplages voor uw bedrijf te produceren. Bijna alles is mogelijk en we gaan een uitdaging niet uit de weg!

Duurzaamheid

Wij bieden verticale perforatie aan om de Shrink Sleeve eenvoudig van het product te kunnen scheiden. Optimum Group Wellen zoekt naar duurzame verpakkingen, streeft naar gewichtsvermindering door het gebruik van dunnere PET-folies en stelt gemakkelijker te recyclen materialen beschikbaar uit de polyolefinenfamilie van kunststoffen.

Neem  contact op
Neem contact op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen