Optimum Group Wellen produceert al meer dan 25 jaar zelfklevende etiketten in alle mogelijke vormen en kleuren. Ons ruime assortiment gekoppeld aan de door de jaren heen opgebouwde ervaring, stelt ons in staat om te voldoen aan alle vragen die vanuit de markt op ons afkomen. We gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg en proberen er steeds voor te zorgen dat de verwachtingen van onze klant overtroffen worden.

  • Wij zorgen ervoor dat alle bestellingen volgens de afspraken met de juiste kwaliteit en timings afgeleverd worden.
  • Wij evolueren mee met de nieuwste technologieën en innovaties om u altijd de beste kwaliteit te leveren.
  • Wij staan gedurende het hele proces dicht bij onze klant en zijn steeds bereikbaar voor vragen of opmerkingen.
  • Samen met u bepalen we de beste materialen en bewerkingen om een optimaal resultaat af te leveren tegen de juiste prijs.
  • Door onze gestroomlijnde productie kunnen wij ook uw spoedbestellingen op korte termijn aanleveren.

Vanaf de oprichting van het bedrijf heeft Optimum Group Wellen zich altijd geprofileerd als een generalist op de markt. Het was en is in staat om alle segmenten en sectoren te bedienen met een erg ruim gamma aan producten en diensten. Tijden en markten veranderen, dat beseft Optimum Group Wellen als geen ander. Het zal nooit een uitdaging of een aanvraag van éénder welke klant uit de weg gaan, alleen beseft het dat als je wil vooruitgaan je moet focussen. Omwille van die reden besloot het management om resoluut te kiezen voor een focus op twee klantsegmenten waarin al een relevante ervaring en een mooi portfolio werd opgebouwd. Tegelijkertijd geven wij speciale aandacht aan de food & beverages markt en de warehousing & logistics sector. In beide sectoren beschikken we over een uitzonderlijk portfolio aan realisaties. Met hun opgebouwde ervaring en sectorkennis zijn Optimum Group Wellen zijn segmentspecialisten bij uitstek geschikt om ook andere klanten deskundig bij te staan.

Het laatste nieuws

Toon alle nieuwsberichten

Aankomende events

Toon alle events