Optimum Group Wellen (ASQ Labels & EPB Shrink Sleeves) heeft in maart een BRC-audit gehad.

Optimum Group Wellen behaalt het BRC-certificaat!

Optimum Group Wellen heeft in maart een BRC-audit gehad.

Optimum Group Wellen behaalt het BRC-certificaat! 
Optimum Group Wellen heeft in maart een BRC-audit gehad. We hebben het goede nieuws mogen ontvangen dat deze audit positief is afgerond!

De jaarlijkse audit omvat de British Retail Consortium (BRC) Global Standard voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen, ISO 9001 en hygiëne normen. Binnen de Optimum Group zijn we zeer kritisch op onze self-assessments en streven we voortdurend naar verbeteringen van alle kwaliteitsstandaarden.

Wat is BRC? 
BRC Global Standards is een vooraanstaand certificatieprogramma dat wordt gebruikt door meer dan 23.000 bedrijven in 123 landen. Hiermee wordt de standaardisatie inzake kwaliteit, veiligheid en andere criteria gegarandeerd en de eindgebruiker beschermd.

BRC VOEDSELVEILIGHEID
Verpakkingsmateriaal voor voeding werd opgenomen in de normering voor de voedingsindustrie vanuit het besef dat verpakking en voeding integraal deel uitmaken van één productieketen. Mogelijke bacteriën of schadelijke stoffen op of in verpakkingen kunnen voedingswaren besmetten. Bijgevolg dient verpakkingsmateriaal aan dezelfde eisen te voldoen als de producten die erin verpakt worden

Download hier het certificaat