Leverbetrouwbaarheid Optimum Group Wellen nog verder opgeschaald.

Leverbetrouwbaarheid Optimum Group Wellen nog verder opgeschaald.

COVID-19 heeft wereldwijd veel impact. In deze omstandigheden zetten wij in op het versterken van leverbetrouwbaarheid die juist nu extra belangrijk is voor producten en leveranciers.

COVID-19 - het Coronavirus - heeft wereldwijd het maatschappelijk verkeer ontregeld en heeft hierdoor ook gevolgen voor de productie en dienstverlening van vele bedrijven. In deze bijzondere omstandigheden wenst Optimum Group Wellen haar leverbetrouwbaarheid verder te versterken. Die leverbetrouwbaarheid is juist nu extra belangrijk is voor producenten en leveranciers (van vitale sectoren).

Optimum Group Wellen en Optimum Group: samen sterk

Optimum Group Wellen is uw vertrouwde partner voor advies, ontwerp en produceren van uw drukwerk. Van bedrukte etiketten op een rol tot flexibele verpakkingen of thermische transferlinten: Ons ruime aanbod aan printtechnieken stelt ons in staat om telkens een gepaste technische oplossing te voorzien. Wij besteden veel aandacht aan nieuwe technologieën en technologische innovaties. Zo leveren we u telkens weer een consistente kwaliteit. Wij geven speciale aandacht aan de food & beverages markt en de warehousing & logistics sector.

Optimum Group Wellen is onderdeel van Optimum Group, marktleider in de Benelux. Optimum Group ontwikkelt samen met alle aangesloten bedrijven duurzame verpakkingsoplossingen voor de verpakkingsindustrie met een breed assortiment aan zelfklevende etiketten, linerless etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, booklet- en meerlaagse etiketten, security etiketten, shrink sleeves, tapes en foliën. Met onze gezamenlijke expertise op het gebied van ontwerp en ontwikkeling, supply chain management en een efficiënte verwerking in de productieomgeving trachten wij onze klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen.

Optimum Group Wellen levert

Dankzij Optimum Group kan de leverbetrouwbaarheid van Optimum Group Wellen nog verder versterkt worden. Optimum Group heeft met twaalf productielocaties en meer dan 1000 medewerkers alle capaciteit in huis om haar klanten tijdig en met de gebruikelijke kwaliteit te blijven leveren. Wij doen er alles aan om de continuïteit van levering op dit moment te garanderen.

De volgende maatregelen werden door Optimum Group genomen:

  • Er werden extra voorraden van onze standaard grondstoffen en basismaterialen opgebouwd. Deze gaan we in de aankomende periode nog verder uitbreiden.
  • Wij hebben onze supply chain volledig in kaart en hebben dagelijks contact met onze leveranciers om zicht te houden op actuele voorraden en levertijden.

Optimum Group duurzame oplossingen

Met onze producten leveren we een bijdrage aan duurzaam ondernemen. Ontdek ons groeiende assortiment aan duurzame verpakking- en etiketoplossingen. Met de producten uit het Optimum Green portfolio vindt u altijd een oplossing die past in het MVO-beleid. Samen werken we structureel aan een duurzame toekomst. Optimum Group is marktleider in de Benelux op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen.

Neem  contact op
Neem contact op
Direct contact Meer weten