Afwasbare bierlabels

Optimum Group Wellen is reeds jaren producent van afwasbare bierlabels, bedrukt in flexo voor grotere oplages of digitaal bedrukt voor kleinere oplages. Afwasbare bierlabels zijn beschikbaar in diverse materialen en formaten, of het hier nu gaat om buik-, rug- of nek-etiketten, maakt voor ons niets uit.

Afwasbare bierlabels

Wij produceren afwasbare (en niet-afwasbare) bierlabels voor verschillende formaten van flessen. De labels zijn beschikbaar in diverse materialen en formaten afhankelijk van gewenste afwasbaarheid en oplage grootte. Voor de kleinere oplages hebben wij intern een digitale druk ontwikkeld die de afwasbaarheid van de drager niet zal beïnvloeden.

Voor meer informatie over afwasbare en niet-afwasbare bierlabels of om een offerte aan te vragen kunt u bij ons terecht.

Ontwerp en Pre-press

Weet u nog niet exact hoe het ontwerp er uit moet komen te zien? Geen probleem, wij beschikken over een volwaardig uitgeruste Studio, waar we met een enthousiast team graag meedenken over ontwerp, vormgeving en de toepassing om tot een verantwoord product te komen. Wij maken graag een vrijblijvend bedrukkings- c.q. ontwerpvoorstel voor u.

Neem  contact op
Neem contact op
Direct contact Meer weten
Offerte aanvragen