Space Monkey | Two Chefs Brewing

Home made Funky beers. Dat is de specialiteit van Two Chefs Brewing.

Space Monkey | Two Chefs Brewing

Home made Funky beers. Dat is de specialiteit van Two Chefs Brewing. Een passie die al snel uitgroeide tot een business. Nieuw in het gamma: Space Monkey | Rye pale ale. Dit bier, gebrouwen en bedacht door Space BreweryTwo Chefs Brewing, is gebaseerd op een verhaal over het supergeheime Schotse ruimtevaartprogramma om Europa, de maan van Jupiter, te koloniseren. Een eerste lancering in een verhaal dat snel een vervolg zal krijgen. Bovendien wordt de opbrengst van de verkoop gebruikt om een uniek filmproject – Space Beers: The  Beginning – te financieren. Hieronder alvast een voorsmaakje.

De samenwerking met afvuller Anders en het zeer mooi etiket gedrukt door Optimum Group Wellen levert een mooi en lekker afgewerkt product. Dat maakt Space Brewery een Nederlandse brouwerij die zich met trots tussen de Belgen kan plaatsen.

De drankensector is één van de specialiteiten van Optimum Group Wellen. Het is een markt waarin we door jarenlange ervaring en expertise de klant een grote toegevoegde waarde kunnen bieden. Samen met de klant bekijken we de beste oplossing voor uw product. Zowel zelfklevende- als aanlijmetiketten behoren tot ons gamma.

Neem  contact op
Neem contact op
Direct contact Meer weten